We willen graag iedereen, groot of klein, laten kennismaken met onze authentieke en
ambachtelijke gevulde empanadas. We eten graag gevarieerd en zijn bewuster dan ooit
bezig met onze keuzes. Of je nu een vlees, vis of vega(n) liefhebber bent, met onze
handmade empanadas is er altijd een overheerlijke keuze.
LET OP! Bij ons wordt iedere empanada met veel liefde en zorg één voor één
handgemaakt en gevuld met de beste en lekkerste ingrediënten.
Voor iedereen is er een favoriet.
Of je nu vega, vegan, vlees of vis liefhebber bent, we
hebben goed nieuws, we hebben ze allemaal voor jouw.
Kijk snel naar onze smaken en de verschillende formaten.
Hoe wordt onze handmade empanada zo lekker gemaakt ?
Ten eerste wordt het deeg vers gemaakt van tarwebloem, water en zonnebloemolie.
Wanneer het deeg gereed is, wordt dit een nacht in de koelkast geplaatst om te rusten.
De volgende dag wordt het deeg gerold en op de juiste maat gesneden. Tegelijkertijd
wordt de verse vulling bereid volgens onze authentieke recepten.
Daarna wordt handmatig de verse vulling in het deeg gedaan en wordt elke handmade empanada
één voor één zorgvuldig en met veel liefde met de hand dichtgevouwen.
Tenslotte worden de handmade empanadas verpakt en ingevroren bij -18˚C.
De handmade empanadas zijn daarna extra lang houdbaar en eenvoudig af te bakken in
oven, airfryer of friteuse.